BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Historie bpg

 • 1976

  Familie Huurman richt Bouwhof B.V. op, een echte bouwmarkt aan de Bleiswijkseweg te Zoetermeer.

 • 1976

  Al aan het begin van de twintigste eeuw was de familie Huurman actief als handelaar in materialen afkomstig uit sloopwerken. Dit breidde zich uit naar handel in nieuwe materialen. De komst van de sloopkogel zorgde ervoor dat de handel in tweedehands materialen uit de sloop stopte. De handel in bouwmaterialen groeide verder.
 • 1998

  Een verwoestende brand maakt een einde aan de bedrijfsvoering op de Bleiswijkseweg. Familie Huurman besluit door te gaan en maakt plannen voor een nieuwe winkel.

 • 1999

  De nieuwe bouwmarkt aan de Edisonstraat 111 wordt geopend. Vanuit dit pand wordt verder gewerkt aan de uitbreiding van het bedrijf. Het is een bouwmarkt voor de vakman en de-doe-het-zelver.

 • 2008

  Bouwhof B.V. verwerft het pand Edisonstraat 115. Dit pand heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter, verdeeld over 2 verdiepingen. Hierin start familie Huurman een groothandel speciaal voor zakelijke klanten.

 • 2010

  Bouwhof B.V. treedt toe tot de 4Plus Bouwmaterialen. Een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij BPG Bouwhof nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.

 • 2011

  Bouwhof sluit zich aan bij de BPG-formule en heet vanaf nu BPG Bouwhof. Hiermee speelt het bedrijf in op de dynamische en veranderlijke bouwmaterialenmarkt. BPG Bouwhof kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Ook het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden hiermee verder geprofessionaliseerd.
Bel mij