BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Plaatmateriaal van bpg bouwhof

Als vakman of -vrouw kun je bij BPG Bouwhof prima terecht voor grote hoeveelheden plaatmateriaal in diverse categorieen. Zo vindt u hier constructief materiaal, zoals vloer- wand- en dakpannen. Maar ook decoratief plaatmateriaal, met de bekende mooie houtfineerlaag. De basis van plaatmateriaal zijn houtlagen die met elkaar verlijmd zijn. En hoewel je het niet zou zeggen, kan dit een verrassend solide plaat opleveren. De technieken om deze lagen te verlijmen zijn namelijk steeds verder verbeterd. 

MDF platen, spaanplaat en andere soorten

BPG Bouwhof kent de aannemers en zzp-ers in de omgeving en werkt al jaren met veel van hen samen. Daardoor weten wij hoe deze vakmensen plaatmateriaal gebruiken en welke toepassingen er allemaal mogelijk zijn. Dankzij de veelzijdigheid van het materiaal zijn dit er veel. Daarom bieden wij ruime keuze: voor elk wat wils. Multiplex in handige formaten om vloeren meet te leggen, gipsplaten voor de afwerking van plafonds en MDF platen om een oppervlak mee te betimmeren. Onze deskundige medewerkers weten welke platen het sterkst zijn, welke het handigst zijn in gebruik en welk plaatmateriaal milieuvriendelijk geproduceerd is. Zij helpen u graag met informatie en advies. Van de vele varianten in plaatmateriaal worden MDF platen en spaanplaat het meest gebruikt. Daarom zijn de ruimschoots op voorraad.
  
Bel mij