BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

over bpg bouwhof

Meedenken over een passende oplossing. Dat is wat wij doen. Met ons assortiment, met onze deskundigheid. Want bouwen doe je samen. Dus zorgen we dat wij altijd alle bouwmaterialen in onze schappen hebben liggen. Bouwmaterialen van hoge kwaliteit en in grote hoeveelheden. Zo grijpt u nooit mis. En dan is het ook nog zo dat u bij ons bouwmaterialen aantreft die bij reguliere bouwmaterialen niet te vinden zijn. Wel zo handig.

Professioneel personeel

Zoals gezegd hechten wij bij BPG Bouwhof zeer veel waarde aan ons personeel. Want personeel dat plezier uitstraalt en weet waarover het praat legt de basis voor succes. Succes voor ons bedrijf, succes voor u als klant. Ook de medewerkers zelf voelen zich prettiger wanneer zij weten waarover ze praten en u als klant in elke situatie van dienst kunnen zijn. Daarom investeren wij veel in ons personeel, waarbij we letten op zowel kwaliteit als kwantiteit. Want naast dat onze medewerkers een hoog kennisniveau bezitten, vinden wij ook dat ze in onze winkel zichtbaar dienen te zijn. Via een optimale bezetting richting optimale klanttevredenheid. Mensen die precies weten waarover ze praten. Professionals op elk vakgebied. Vakbekwaam en servicegericht. Omdat ze interesse hebben in alles rondom bouwmaterialen én de klant.

De BPG-groep

Altijd de klant centraal stellen. Dat is waarvoor wij staan. De beslissing om in 2011 lid te worden van de BPG-groep was dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.
 


 
Bel mij