BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

isolatie van bpg bouwhof

Isolatie maakt wonen prettiger. Bovendien bespaart u met een goede isolatie van uw huis aanzienlijk in kosten. En dan is het ook nog eens gunstig voor het milieu. Een goede zaak. Door deze voordelen is iedereen overtuigd geraakt van goede isolatie.
Steeds meer mensen zijn daarom hun huis gaan isoleren, waardoor de vraag naar goed en effectief isolatiemateriaal alleen maar toegenomen is. Dit heeft ertoe geleid dat er de afgelopen jaren omtrent isolatie ontzettend veel is gebeurd. Ook bij BPG Bouwhof is het assortiment isolatie hierdoor uitgebreider dan ooit. Vraag onze medewerkers welk type isolatie geschikt is voor u: elke situatie vraagt om een andere oplossing.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een effectieve manier om uw huis goed te isoleren. De spouwmuur (een dubbele muur met ruimte ertussen) scheidt binnen van buiten. Een goede isolatie van deze muur is hierdoor direct merkbaar en reduceert zowel het warmteverlies als de koude luchtstromen tot het minimum. Bovendien is het een eenvoudig toe te passen techniek. Dat houdt de kosten laag. Bij nieuwe woningen wordt de spouwmuur direct geisoleerd, terwijl hiervan bij oudere woningen vaak geen sprake is. Geen probleem: de aanpassingen en voorbereidingen tot spouwmuurisolatie zijn minimaal. Vraag ons naar de mogelijkheden. En wilt u vloerisolatie aanbrengen, bijvoorbeeld onder een laminaatvloer? Ook daarvoor bieden wij het juiste materiaal. Ons ruime assortiment isolatiemateriaal is geschikt voor iedere klus.

  
Bel mij