BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

hout van bpg bouwhof

Hout is populair omdat het zo makkelijk te bewerken is. Hiermee is het geschikt voor nagenoeg elke toepassing. Het is daarom dat hout zowel voor kapconstructies in woningen, houtskeletbouw en aftimmering veelvuldig wordt gebruikt. Ons brede assortiment trekt vakkundige klanten uit allerlei disciplines. Allen op zoek naar kwalitatief, sterk en duurzaam hout. Want bij ons vindt u het allemaal: tuinhout, meubelpanelen, steigerhout, radiatorbekleding en schuifdeuren. Rondhout, rabatdelen en balkhout. Ook in hardhout bieden wij een ruime keuze, dus ook voor vloerdelen en tuinschermen bent u bij ons aan het juiste adres. Aspirant-meubelmakers maken de mooiste kasten en tafels met de meubelpanelen die wij voor hen op maat zagen. En professionele bouwers kunnen uitstekend uit de voeten met het kwaliteitshout dat wij leveren. Mocht u, ondanks het ruime aanbod, niet de soort hout vinden die u zocht, dan proberen wij toch aan dit hout te komen. Al het verduurzaamde hout wat BPG Bouwhof levert, voldoet aan de milieuwetgeving.

Houten platen en planken op maat gezaagd

Op onze houtafdeling heeft u de mogelijkheid om uw hout meteen kosteloos op maat te laten zagen bij onze zagerij. Grote zaagopdrachten gaan altijd op bestelling. Niet alleen in de winkel, maar ook via de website www.bouwhof.com kunt u uw zaagopdracht aan ons doorgeven. Door innovaties zijn onze machines in staat om nagenoeg elke soort hout in elke gewenste maat te zagen.  Houten platen en planken in alle maten.


  
Bel mij